Video Nasıl çekilir ? sistem tavsiyeleri

Video Nasıl çekilir ? sistem tavsiyeleri

Video Çekmek İçin İlk Başta Video Çekme Programları Örnegin Bandicam,Camtasia Studio,Action,Cam Studio,Hyper Cam V.b Kamera Görüntüsü İçin İste Tek Tercih Edilen Kamera Kayıt Programı

 Android İçin İse Mobizen Tercih Edilir Ekren Veya Oyun Videoları İçinde En Fazlaca Bandicam Kullanılır. 
Ve En Az Ping Çıkartanlardan Birisi Ekran Veya Oyun Videoları İçin Bandicam Android İçin İste Pingsiz Oyunlar İçin Mobizen Kullanılır.
Kameralar İçin İse Kamera Kayıt Programı Pingsiz Şekilde Çalıştırır. En Çok Hangi Videolar Çekilir. Gta5,MineCraft,CsGo Videoları   Daha Fazla İzlenir Ve Abone Öyle Kasa Bilirsiniz Şakada Çok İzlenir.
Video Çekebilmek için bazı sistem gerekimseri var yada sisteminize uygun bir Video çekme programı lazım. Mutlaka sisteminize uygun video çekme programı indirmenizi öneriyoruz.
Eğer sisteminize uygun değilse FPS azalabilir video çekerken donabilir. Bu yüzden sisteminize uygun video çekme programı indirin. Video çekmek bayı Youtuberlar için çok önemli
eğer video çekme programı olmasaydı cep telefonuyla ancak çare olabilirdi. Windows uyumlu çok ama çok video çekme programı var ama sistem gerekimsileri ve uyumlu sıkıntısı çıkartabiliyor !
Bu yüzden sisteminiz windons 7 ise bandicam gibi programları kullanın eğer (RAM) 4gb üstüyse video çekme programı öneririz.
Bazı programlar ücretli olabiliyor eğer ücretini öderseniz sistem kasması program reklamı fps düşmesi tamamilen ortadan kalkar ama sisteminiz iyi olması lazım. 
Windows XP
- Hyper Cam
Windows 7
- Cam studio
- Bandicam
- Camtasia studio
Windows 10
- Hyper Cam
- Cam studio
- Camtasia studio
- Bandicam
- Action
Windows tavsiyeleri bunlardır eğer sisteminiz çok iyiyse herhangi windows kullanıyorsanız hepsini kullanmakta faydanız var. Ama şart olan uyumluluk sürüm ve sistem eğer sisteminiz kötü ise
yeni sistem almanızı öneriyoruz çünkü bu zamanlarda sistem bayadır toplanıyor. En az Bin tl (1000) bütçeniz olması yeterli olacaktır.
önerdiğimiz sistem tavsiyeleri ;
6 GB Ram
3,20 GHZ 
Bukadar sizin için yeterli olabilir eğer sisteminiz bukadar ise video çekmenizi öneririz asla fps düşmesi,anlık donma ve kopma gibi olaylay yaşamıyacaksınız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

cs 1.6 redbull kodu

Counter Strike Mikrofon açma kodu ve ayarları

Jailbreak Hakında Herşey