Metin 2 Türk Nasıl İndirilir Veya Nasıl Oynanır ?

Metin 2 Türk Nasıl İndirilir Veya Nasıl Oynanır.


1-Metin2 Türk Diyer Adıyla Mt2 TR İlk Olarak Google Açıyoruz.
2-Ardından Metin2 Yazarak Orda Bulabilirsiniz.
3-Orda İlk Başta Kayıt Olup İndiriniz.
4-Sonra Biraz Bekliyip Oyun Açılır.Ardından 1 Level İle 120 Level Arası Ve Not Olarak Türk Metin2 Zor Kasılan Bir Metin2'dir.
5-Ardından 1.köyde Kasılır.Ardından İse 2.köye Giderek Orda 30 Level Olup Vadiye Gidip Okcu Keserek Dolunay,Kırmızı Demir Pala,Geyik Boynuzu,Antika Çan V.b İtemler Düşer Sonra + Basarak 9 Yapılır.Sonra İse Yavaş Yavaş Dizersiniz.Zırhlarla İlgili Ölümcül Plaka YingYang Zırhı Düşer.Sonra Yavaş Yavaş Gelirsirsiniz.
6-(Bosslar Veya Taşlar Keserek Kendinizi Baya Geliştirirsiniz).Çogunlukta 55 Level Olarak 3 M Ardından G Sonra 3 P Sonra (55 Level Ws Lik Olarak Kullanılır). 75 Level Çarlar Artık Kızıl Ormanda Metin Keserek Çarlar Gelişir 90 Level Artık Beta Maplara Giderek Kasılırsınız.Ardından 95 Level Oldunuzmu Daha Fazla Gelişerek Beta Maptaki Bossları Kesersiniz.
 Artık 120 Levelde Ws Ler Ve Köy Baskınları Gerçeklestirlir.Sonra İse İsterseniz Videoda Çekip Biraz Para Kazanabilirsiniz. Ep Çekilerek Ordan Kötü Ruh Kovma İle Munzevi Alıp Sikileniriniz G Yapabilirsiniz.Sonra Wslerden Bahsine OYnarsınız Ve Güzel Ce Para Kazana Bilirsiniz.En Güzel Yollardan Biri Budur.Elbet Ws Atıcak Kişiler Olur. Ve Ws Atarak Saatleriniz Günleriniz Aylarınız Yıllarınız Gece Bilir.
Çar Almak İstiyorsanız En Ucuz Boş Çarlar 50 Tl 60 Tl Falan Dolu Çarlar Güzel Çarlar 2500 Bin Tl Ede Bilir. Bence 2500 Tl Daha Güzel Ve Güzelcene Oyunnunuzu Oynuya Bilirsiniz.En Güzel Oyunlardan Birileri Cs1.6 Mt2 Csgo Gta5 Ama En Güzelleri Mt2 İle Gta5 Mt2 115 Lw Olan Su An Edille Mt2 Nin En Eski Oyuncularından Birisidir. Ve Hatılamıyorum Fazla Ama 70 Levelken Bırakmış Su An 115 Lw Oldugunu Duydum Ve 120 Oldugu Zaman Çarı 1 Araba Ala Bilicek Kadar İyi Olucaktır. Ve Sw 1 Rinci Olucaktır Ama Sanmam Satıcagını.
Metin2 Günümüzde sıkça oynanan bir oyun değil ama gündemde hep yerinde duruyor ama bazı insanlar uzaktan seyrediyor ve oynamıyorlar ! Sosyal medyada paylaşımları sıkça yapılmaktadır.

Yorumlar

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. bi çar 3000 i geçmez ama hesap almak satmak yasal değil yapmayın

    YanıtlaSil
  3. oyunun en iyi çarı olsa bile hadi taş çatlasın olamaz tabi ama hadi diğelimki olmuş 10 k anca eder ne araba fiyatı neyden bahsediyorsunuz siz :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazımla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanınız.

Bu blogdaki popüler yayınlar

cs 1.6 redbull kodu

Counter Strike Mikrofon açma kodu ve ayarları

Jailbreak Hakında Herşey