TeamSpeak 3'e Nasıl Girilir Ne İşe Yarar ?

ts3


TeamSpeak 3'e Nasıl Girilir:

1-TeamSpeak 3'ü Açıyoruz Eyer İsterseniz Mic'li Girmek İstiyorsanız Mic'i Takarak Giriniz Oyundan Girmenize Gerek Yok Tek Yapıcagınız TeamSpeak 3'ü İndirip Masaüstüne Getirip Tıklıyoruz
 Ardından Bağlantılar Diyoruz Sonra İse Bağlan Diyip Örnegin Böyle Bi Sunucu Adresi Diyen Yere  ts3.csduragi.com Bunu Yazıyoruz Ardından Kullanıcı Adı Yazıyor
 Onada Adınızı,Lakabınızı Veya Başka Bi İsim Koya Bilirsiniz Sonra İse Bağlana Basıyoruz Sonra TeamSpeak 3'e Giriyoruz

Team Speak 3 Hakkında
Team Speak 3 Kısaltısı "ts3" bu genelde oyunlarda çok kullanılır bazı işlerdede ! Türkçesi Takım Konuşuyor 3 anlamına gelir Team Speak 3 amacıda bu takım kurmak ve aile kurmak.
Ts3 bir aile yeridir Hem mikrofon açabiliyorsunuz çoğu arkadaşlarla tanışıyorsunuz eğleniyorsunuz bu team speak 3 genelde bunun için kullanılır. Asla başka bir amaçla kullanılmaz !
Eğer mikrofonunuz varsa direk kendiliğinden açılır bir tuşa basarak mikrofon açılmasını istiyorsanız ayarlar,mikrofon ayarlar kısmından herşeyi düzenliyebilirsiniz.
Mic : Mikrofon demek sık sık duyarsınız.
Tag : Klan tagı gurup ismi
Mikrofon team speak 3 için çok önemli bir parçasıdır. Mikrofon olmaz'ise asla heves alamazsınız genelde mikrofon ile konuşmak dağada zevkli ve eylenceli geçiyor !
Tag team speak 3 için çok önem taşır. Tagsız asla team speak 3 açılmaz örnek tag "MarshMellow Gaming" Gibi taglar blunur üstelik yüzbinlerce ama kural şu ki iki tane sunucuda klan tagları aynı olmaz
genelde şöyle yazılır "clan tag" çoğu team speak 3 ip'lerde görülür. Örnek team speak 3 ip "ts3.csduragi.com" Counter Strike 1.6 gibi oyunların her bir farklı sunucu farklı team speak 3 ip adresleri mevcuttur.
Team Speak 3 (ts3) %100 tüm ts iplerde yetki sistemi bulunmaktadır. Yetki sistemi servere yada team speak 3 verdiğiniz emeğe göre yetki verilir ve toplantı yapılır. Toplantı her hafta 1 gün yapılır ve kullanıcıların yetkileri artar.
Örnek : Slot 1 iken toplantıya gelince "Slot 2" yetkisine sahip oluyor. Ve her hafta yaptıkça Adminlik kazanmış oluyor. Team speak 3 kuralları mutlaka mevcuttur eğer kurallara uymazsanız yetkiniz silinir ve kalıcı yasaklanırsınız.
Bu sistem tüm ip adreslerinde bulunmaktadır. Ve halen çalışmaya devam ediyor admin ve kuruculara saygılı olup emek verip sizde yetkili olabilirsiniz.


Yorumlar

Yorum Gönder

Yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazımla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanınız.

Bu blogdaki popüler yayınlar

cs 1.6 redbull kodu

Counter Strike Mikrofon açma kodu ve ayarları

Jailbreak Hakında Herşey