Steam’da Paralı Oyunları Bedavaya Alma 2017

Steam’da bildiğiniz üzere binlerce farklı oyun var ve bunların çoğunluğuna para ile sahip olunabiliyor. Ancak bu yazımda size göstereceğim teknikle belli başlı oyunları Steam kütüphanenize bedavaya ekleyebileceksiniz. Ama unutmayın, yalnızca o an bedavaya verilen oyunlardan başkasına ücretsiz erişim sağlayamazsınız ve Steam’ın belli başlı oyunları çoğunlukla bedavaya verilmez. Yani size bedava GTA V ya da Counter Strike:Global Offensive’in bedava olduğunu söyleyen bir site sizi kandırıyor olabilir. Steam bedava oyun verme konusunda bazı platformlara göre daha cimri davrandığını düşünüyorum. Ama neyse ki az sonra göstereceğim basamakları uygulayarak paralı birçok oyuna sahip olabileceksiniz.

      1-Reddit’in ”Free Steam Games” Bölümü

Reddit, internet üzerinde bir topluluktur ve ”Free Steam Games” bölümünde çeşitli oyun çekilişleri yapılır. Üye olmadan bile çekilişlere katılıp oyununuza sahip olabilirsiniz.

     2-FreeSteamGames

Bu site bazen Reddit ile paralel bazen ise kendi çekilişlerini yapan kendi çapında küçük topluluğa sahip bir sitedir.

     3-HumbleBundle

Aslında toplu oyunların satıldığı bir kuruluş olan HumbleBundle arada sırada kullanıcılarına bedava oyun dağıtıyor ve bunlar sahiden parayla almaya değecek oyunlar olabiliyor.

     4-IndieGala

Aynı şekilde IndieGala da toplu olarak oyun satılan bir kuruluş ancak bu sitenin ayrı bir sistemi daha var. Giveaway, yani çekilişle katılımcılara oyun verme işlemi. Çekilişleri kullanıcılar kendi aralarında yapıyor ve çekilişe katılma ücretini çekilişi yapan kişi belirliyor. Katılım gerçek para ile değil de sitenin para birimi olarak sayabileceğimiz ”indiegala coin”lerle sağlanıyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

cs 1.6 redbull kodu

Counter Strike Mikrofon açma kodu ve ayarları

Jailbreak Hakında Herşey